Kop
Digitaal

websites.seo.marketing.display advertising.sea.webshops.graphic design.api koppelingen.kop crm.

website & weboplossingen Zaltbommel

vraag offerte aan

webdesign

bel ons
vraag offerte aan

Niet vindbaar in regio Zaltbommel? Nooit zichtbaar geweest of andere inzichten? Wij zijn het juiste adres in regio Zaltbommel voor een vette, moderne en nieuwe website of een geweldig werkende webshop. Kop Digitaal denkt na over deze online verschijning. Alsof een bedrijf op date gaat. Die eerste indruk die is belangrijk. Wij creëren het concept, maken het design en bouwen de website. Het juiste adres is hier, waar wij gevestigd zijn!

Wij van Solidgym Den Bosch zijn blij dat Kop Digitaal onze website heeft overgenomen. De problemen die zich op onze nieuwe site naar voren kwamen werden in no-time opgelost terwijl de oorspronkelijke bouwer nooit gehoor gaf aan onze vragen/opmerkingen. Joel is behalve snel ook duidelijk, eerlijk en denkt met je mee 🙂

Nicole, Solidgym | Den Bosch

Goede service en onze website helemaal naar onze wensen opgemaakt. Ook duidelijke uitleg. Top.

Frits, Il Caffè | Hedel

website voor onze fysiotherapie praktijken. Oude situatie twee verschillende sites. Nieuwe situatie een gezamenlijke site voor 3 vestigingen

Marco, Fysio Ammerzoden | Ammerzoden

Kop Digitaal heeft voor onze school CBS De Hoeksteen (Well) een prachtig nieuw logo en nieuwe site gemaakt.

De samenwerking is heel prettig geweest. Snelle reacties op vragen. Duidelijke tips of aanraders vanaf hun kant, omdat zij toch vanaf een andere kant ernaar kijken dan wij. We zijn professioneel geholpen met onze wensen.

Zeker een aanrader.

De site en logo zijn weer heel fris vergeleken met wat we hadden. Wij zijn er heel blij mee.

Sandra, CBS De Hoeksteen | Well

Er is een hele mooie site gerealiseerd naar onze wens waarbij mensen onze camper kunnen huren via een online kalender.

Ellen, Camper Vacations | Hedel

Kop Digitaal heeft onze website gebouwd. Onze website ziet er keurig en strak uit. Ik vind het zeer prettig samen werken met dit bedrijf. Als ik eventueel vragen heb dan worden deze vragen ook serieus genomen. Wat ik heel fijn vind is de samenwerking en het contact. Als ik Joël email of bel krijg ik direct antwoord terug. Dit gebeurd vrij weinig tot niet bij andere bedrijven. Wat ik ook prettig vind is dat als ik graag iets wil aanpassen dat dat dan geen probleem is. Ieder idee is welkom!

Liza, Unique Living | Zaltbommel

Het is altijd erg prettig samenwerken met Joël en hij denk ook echt mee en geeft ook goede ideeën en adviezen.

Lennart, Wonen & Welzijn | Ammerzoden & Kerkdriel

Het is altijd erg prettig samenwerken met Joël en hij denk ook echt mee en geeft ook goede ideeën en adviezen.

John, Pannenkoeken restaurant 't Wellse Veerhuis | Well

een nieuw webdesign, hoe gaat dat?

We kletsen gewoon even tijdens een bak koffie of iets anders. Het lijkt alsof we alleen luisteren maar in onze hoofden explodeert het van de ideeën! Onze handen jeuken en we willen onze ideeën realiseren. Die website, hoe moet die eruit komen te zien? Welke kleuren gaan we gebruiken? Wie zijn de potentiële bezoekers? Hoe oud zijn die? Wat komen ze op de website doen? Is er beeldmateriaal? Sjee Kop, wat een vragen allemaal! Ja, maar de antwoorden gebruiken we voor ons concept. Laat dat maar aan ons over. Naar wens? Yes! dan gaan we verder.

op Kop kun je bouwen

We gaan beginnen met het bouwen van de website. We werken naar tevredenheid en daarna is het tijd voor een feestje; de oplevering! We controleren nog wat laatste dingen. We brengen domeinnaam, hosting, DNS records en e-mail (sjee wat een moeilijke woorden) bij elkaar en zorgen dat toeval hier niet tussen komt. Kop Digitaal heeft een eigen server en knappe koppen die aan de knoppen draaien dus hang maar lekker achterover want dit fixen wij!

in één lijn online!

De website is nu al even online. Maar blijft dat ook zo goed gaan? Nope. Websites & webshops houden van aandacht. Gelukkig houden wij van aandacht geven. Update regelmatig want de concurrent doet dat ook. Hulp nodig? Kop Digitaal kan helpen als geen ander. Maak daar maar gebruik van en doe ondertussen lekker iets anders. Ieder zijn ding.

cases

bekijk enkele web projecten die wij gemaakt hebben.

cases

Bekijk enkele web projecten die wij gemaakt hebben.

Otazu

briljante samenwerking met glinstering

Otazu

Personal Active

van naam tot faam

Personal Active

Banner dierenopvang

Dierenopvang

Dierenopvang

dat was voor ons kat in ’t bakkie

Kop Digitaal

Kop Digitaal is onderdeel van De Kop Groep en gezamenlijk gaan we richting de 60 medewerkers. Wij zijn de jongste  telg van ‘De Groep’ en zoals dat vaker is met de ‘jongste’ zijn we wellicht ook wel de meest rebelse. We zijn gespecialiseerd in Webdesign, Weboplossingen en Online Marketing.

vraag direct een offerte aan

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak inventariseren wij de wensen voor het nieuwe webdesign. Aan de hand van de wensen maken wij een op maat offerte.